Update!!!

Jag är ledsen för dålig uppdatering, men jag är på semester, just det, jag spenderar inte all tid framför datorn. Men för dig som vill läst ändå så uppdaterar jag nu.
Sist jag skrev befann jag mig i Gerringong, stannade där i en månad, Daniel kom till Australien vi var i Sydney i tre dagar, besökte operahuset och Harbour bridge, gick på Aquarium och åkte till Bondi beach, en del shopping också förstås. Sedan Gerringong igen med Daniel denna gång, vi var där i ca en vecka innan vi drog vidare med Greyhoundbuses till Byron Bay där regnet öste ner och hostelet "Greenland Guesthouse" var det värst jag sett. Vårt första intryck av Byron var inte så bra med andra ord. Dag två gjorde vi en promenad till en fyr med en tysk tjej som bodde på samma hostel, härlig tjej, fick riktigt bra kontakt! Lagade middag tillsammans och sedan joinade vi det irländska paret som vi träffat kvällen innan, drack massor med vin och blev fulla, in på stan och gick in på en klubb, en timme eller så sen var det kebab och hemgång! Hade en jäkla rolig kväll med alla!
Onsdagmorgon åkte vi vidare till Surfers paradise med det irländska paret, fick stanna på en hostel en natt där vi inte hade bokat rum, vi hade missbedömt tiden och glömt boka en natt. Alla hostel är vanligtvis fulla så här kring nyår! Men vi fick plats, dock i varsitt rum jag i female dorm och Daniel i male dorm, mitt rum var riktigt fräscht träffade en schysst kanadensisk tjej som vi täntke hänga med ut med blev en lugn kväll i stället, åkte bland annat ett pariserjul. Daniels rum låg i källaren utan fönster och inrett med vitt kakel, inte lika nice med andra ord!
I dag är det torsdag och vi tog ett morgondopp i poolen sen åkte vi till det bokade hostelet också i Surfers paradise, jäkla nice! Bor i ett twin room i en egen lägenhet, med eget kök och badrum och allt. Bor två tjejer i det andra sovrummet i samma lägenhet men de utnyttjar mest badrumsspegeln och sminkar sönder sig!
Det bästa av allt idag är att vi tog en surfkurs på två timmar och jag - tjejen utan balans stod på brädan flera gånger!!! Så jäkla kul och jäklar vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon. Vågorna var många och stora och strömt var det, riktigt jobbigt! På slutet kunde jag inte stå alls för jag var så trött. Nu kan vi ju hyra brädor bara och öva när man vet principen. Känns ok! Kanske gör det längre norrut!
Köpte en bikini i dag också, värt att nämna då jag har letat i en månads tid på tusen surfshoppar!
Just nu sitter vi ute på hostelgården, druckit några öl och ätit god middag som vi tillagade i vår lilla lägenhet. Massor med aktiviteter här, volley, pool, basket, bar m.m.
Just det, Julen firade vi i Gerringong med familjen, hade en superdag, strålande väder, badade massor i poolen, åt massor med god mat, vi svenskar hade tillagat massor med svensk julmat också. Massor med paket, även jag fick en hel del! Elin nummer två kom på juldagen också, mitt i allt ståhej, vi ska ut och resa en sväng sen, det kommer bli grymt! På julafton hade en en svensk mysjulkväll med glögg, pepparkakor och lussebullar och sedan lite grogg... blev BBQ senare hos en vän till Elin och sedan klubb, hände massa konstigt den kvällen: Daniel tappade sin mobil i taxin bland annat, jag blev för full, gjorde en sudden death, skypade med mamma och pappa lite för onykter och kallade pappa för en hare? Det var dock en kul kväll! Vi hade alla kul tror jag!
Jag uppdaterar kasnke om en dag eller kanske en månad igen, när jag känner för det helt enkelt!
Adjö

Söndag

Okej, uppdateringen i bloggen är värdelös, den är ännu sämre min handskrivna dagbok tyvär, ska ta itu med den efter detta.
Det har slutat regna och har varit bra nu i fyra dagar! Nöjd! Har inte gjort mycket, hängt på stranden, promenerat, var på en konsert på en pub i Wollongong, "The Brewery" heter stället, tjusigt med bland annat derar eget öl, chill ställe, dit kommer vi återvända. Efter det var vi på retro-night på en klubb, jävlar vad roligt det var! Härligt folk, underbar musik och allt, hade superfun! Var inte hemma förrän vid fyra på morgonen så fredagen blev seg.
Vi satte upp en annons på några anslagstavlor här om att vi kan barnvakta och husvakta m.m. Guess what, det tgick en dag innan någon ringde. Coolt! Ett irländskt par som var här på bröllop behövde barnvakt åt deras två barn, sedan visade sig att kvinnan hade en kusin som även hon behövde barnvakt. Super! Vi tog varsin sittning, jag hade tre barn - 10 månader, 2 år och 4 år. Det låter tufft, men de var helt underbara, sa till när de skulle sova, läsa, borsta tänder etc. Babyn somnade på några blinkningar och sedan var det bara att vänta. Film och läsning blev det för min del. Det var under gårkväll dvs lördag. Föräldrarna kom hem vid tre, riktigt trevliga och härliga, stannade en stund extra och pratade bara. Det bästa av allt var 100 dollar var dvs ca 700 spänn!!! De gjorde sig bra i min nya plånbok!
Hoppas på mer småjobb snart! I alla fall så var vi inte hemme förrän vid fyra imorse så det blev en seg morgon även idag, lyxfrukost, HIMYM - chill. Senare springtur i värmen, jobbigt men det gick oväntat bra ändå. Dock är eksemen tillbaka...
I går gick vi upp tidigt i tron om att vi skulle hänga med och shoppa, men det blev fullt i bilen så vi blev hemma. Skönt, vi städade vårt rum och hade intervallträning med boxningssäcken och styrkeövningen. 5 min städning, 5 min träning. Crazy! Lite träningsvärk i dag kan jag erkänna. Men jäklar vilken bra strategi!
Just nu är Elin och jobbar, jag ska ta beslut om hur jag ska resa efter jul ganska snart, skriva dagbok, ta reda på tvätt, diska och senare skypa när ni hemma har vaknat till liv.
Morning, have a nice day!

RSS 2.0